Training of workshop

Wil je aan de slag met het neerzetten van een workshop, (Insta)cursus of training? Ik kan je helpen!

Aanbod

Download nu een GRATIS checklist 

Reviews

Simone weet een fijne sfeer neer te zetten met haar enthousiaste en open houding. Ze heeft een duidelijke lijn in wat ze doet en weet dit goed over te brengen. Haar materiaal is heel ondersteunend en is ook echt een voorbeeld als je het hebt over kwaliteit.

De workshop van Simone heeft mij inspiratie gegeven en concrete handvatten om daadwerkelijk aan de slag te gaan!


Leontien Borst
, De Ontwikkelaar
"Ik boekte een reeks 1-op-1 sessies bij Simone omdat ik behoefte had om meer structuur, focus en een betere flow aan te brengen in mijn workshop.

Ik had nog nooit met een professional gewerkt voor het vormgeven hiervan. Maar nu wilde ik mijn aanbod naar een volgend niveau tillen en Simone leek mij de uitgelezen persoon hiervoor omdat zij kundig maar ook gezellig is om mee samen te werken.

Ik zou haar zo weer inhuren omdat ze heel prettig met je meedenkt en bij het begin met je begin - waardoor je echt de deelnemer voor ogen houdt en wat zij nodig hebben om de stof goed tot zich te kunnen nemen.

Ze houdt je ook scherp zodat je niet teveel gaat proppen in één workshop en laat je nadenken over een breder aanbod. Daarnaast checkt ze ook met je in zodat je voortgang blijft boeken. Ik ben heel blij met haar en kijk uit naar de volgende samenwerking!"


Anne Campbluff
, Ondernemerscoach en personal branding strateeg
Het stappenplan heb ik gevolgd om mijn workshop grotendeels uit te werken en dat werkte heel fijn! Aanvullend heb ik een 1-op-1 sessie gedaan bij Simone om mijn workshop nog verder uit te werken en om er een goed kloppend geheel van te maken.

Ik vond het heel fijn om met haar te sparren en brainstormen. Ze heeft me heel goed en enthousiast geholpen met het meedenken en ontwikkelen van een goede workshop!


Jo-Ann Liauw
- de stresscoach.com
Simone weet duidelijk waar ze het over heeft.
Ik geef namens PR-cursus.nl al regelmatig PR-workshops, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Dankzij de handige insights en tips van Simone weet ik dat we onze workshop naar een nog hoger level kunnen brengen en vooral ook: HOE!


Chantal Schram,
PR-cursus.nl
Onlangs volgde ik de cursus 'Workshop vormgeven' van Simone. Simone is een vrolijke energieke vrouw die weet waarover ze het heeft. De workshop was leerzaam en zat goed in elkaar.


Carmen Groenefelt
, illustrator
Super waardevolle training over het maken van workshops!

Simone was erg enthousiast en is duidelijk ervaren in het geven van workshops. Ze geeft je veel praktische handvatten en tips mee om zelf mee aan de slag te gaan.

De grootte van de groep was ook erg fijn zodat iedereen actief mee kon doen. Aan het einde had ik gelijk zin om mijn eigen workshop te maken! Aanrader!


Stephanie Benschop
Ik ben heel blij dat ik de workshop gevolgd heb. Ik heb meer inzicht en structuur geleerd voor de opbouw van mijn cursussen.


Jolanda
Ik volgde de workshop "Workshop maken" bij Simone, en kan dit iedereen aanraden die zelf workshops wil gaan geven!

Simone weet een prettig sfeer te creëren, waarin je als groep vol enthousiasme aan een voorbeeld-workshop kunt werken. Zo kan je direct oefenen met de theorie en het stappenplan wat Simone aanreikt.

Simone geeft de workshop op een hele fijne manier, waarbij ze de deelnemers meeneemt in haar proces. Waarom kiest ze voor een bepaalde activiteit, en waarom juist op dat moment? Heel leerzaam!
Je gaat naar huis met een hoop inspiratie, en praktische kennis om je eigen workshop vorm te geven.


Eline Schuurmans - elineschuurmans.nl
Het stappenplan van Simone is mijn go-to tool wanneer ik een online cursus of workshop ontwikkel. Vooral als het gaat om de invulling ervan en het connecten met m'n doelgroep.

Het geeft me houvast en vertrouwen dat wat ik andere mensen wil leren daadwerkelijk goed overkomt!


Dorien Blaauw
, Bold & Blaauw
Het was een onwijs leuke workshop. Voldeed helemaal aan de verwachting.
Fijne sfeer en een overzichtelijk stappenplan. Echt een mega aanrader!


Jacoline Lokorst
Onlangs volgde ik een workshop ‘je eigen workshop vormgeven’ bij Simone. Het was een leerzame workshop. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Niet alleen leerde ik veel, ik werd ook aangestoken door haar enthousiasme. Daarnaast weet zij een veilige groep te creëren, iets wat naar mijn mening essentieel is.


Sanne van der Veen-Bouman
, gespreksadvies.nl
Simone heeft een leuke en leerzame workshop gegeven waar ik met concrete handvatten weer naar huis ging.

Behalve de inhoud was ook de sfeer en de interactie met de andere deelnemers heel waardevol!

Wil jij een workshop, training of cursus geven? Ga dan zeker naar Simone om jouw training op een hoger niveau te krijgen!


Eveline Druncks

Neem contact op